Επιλογή Σελίδας

Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού και σώματος.

Με το Scarlet Fractional RF Microneedling διοχετεύεται η ηλεκτροθερμική ενέργεια σε ρυθμιζόμενο βάθος, τόσο στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος όσο και στις πιο επιφανειακές, χρησιμοποιώντας μια κεφαλή με βελόνες, ενεργοποιόντας έτσι τις φυσικές διαδικασίες γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πριν την συνεδρία, εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα. Μια συνεδρία προσώπου και λαιμού απαιτεί περίπου 15 με 20 λεπτά ενώ για το σώμα η συνεδρία διαρκεί από 30 έως 45 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται ποικίλει ανάλογα την περίπτωση και συνήθως δεν ξεπερνά τις 2 με 4 συνεδρίες, σε διάστημα ενός μήνα.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως εμφανίζεται ήπιας μορφής ερυθρότητα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, ενώ το αποτέλεσμα συνεχίζει να βελτιώνεται τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Το Scarlet Fractional RF Microneedling αποτελεί μία εξαιρετικά ασφαλή εφαρμογή για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές του χρόνου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο