Επιλογή Σελίδας

Ένα πιο λείο και απαλό δέρμα για μια ανανεωμένη εμφάνιση!

Στη Laserderm Academy μπορούμε να αφαιρέσουμε την περίσσεια λίπους από μια περιοχή του σώματος (όπως η κοιλιά και οι μηροί) και να το μεταφέρουμε σε άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζονται αύξηση όγκου ή λείανση.

Τα σωματίδια nano fat έχουν σχεδιαστεί για να εξομαλύνουν το ζαρωμένο δέρμα, να μαλακώνουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου και να του προσδίδουν καλύτερη υφή.

Πρώτο βήμα, η έγχυση nano fat σωματιδίων με τη συλλογή ανεπιθύμητου λίπους από μια περιοχή του σώματος. Αμέσως μετά ακολουθεί ο καθαρισμός και η ειδική επεξεργασία του λίπους από τα περιττά υγρά και ακαθαρσίες μέσω φυγοκέντρισης. Στη συνέχεια το λίπος εγχύεται στο πρόσωπο, για να επιτευχθεί η λείανση των ρυτίδων και η αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα φαίνεται πιο νεανική και ξεκούραστη.

Η διαδικασία Nano Fat Grafting δεν απαιτεί νοσηλεία και δεν υπάρχει πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης ή απόρριψης του από τον οργανισμό, καθώς το λίπος είναι του ίδιου του ασθενούς.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Μετά την εφαρμογή του Nano Fat Grafting μπορεί να παρατηρηθεί στο δέρμα ελαφρύ οίδημα ή μώλωπες, όμως αυτά σύντομα υποχωρούν εντελώς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο