Επιλογή Σελίδας

Είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης του σώματος. Βασίζεται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαποροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές που υπάρχει χαλάρωση.

ΚΟΙΛΙΑ
Στην περιοχή της κοιλιάς γίνεται σχεδιασμός αρχικά της περιοχής και επιλέγονται μονόκλωνα, πολύκλωνα καθώς και στριφτά νήματα pdo σε σχηματισμό πλέγματος σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής.
Τα νήματα σχηματίζουν μ’αυτόν τον τρόπο ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει μηχανικά και υποστηρίζει τους ιστούς της κοιλιάς με απολύτως ασφαλή τρόπο.

ΓΛΟΥΤOI
· Χρησιμοποιούνται μονόκλωνα, πολύκλωνα καθώς και στριφτά νήματα pdo για όγκο αλλά και λιποδιάλυση σε ορισμένες θέσεις.
· Τα νήματα είναι διαφόρων διαστάσεων και τοποθετούνται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις πάντα σε σχηματισμό πλέγματος ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το πρόβλημα της περιοχής.
· Επίσης στην περιοχή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθούν και τα πολύ εντυπωσιακά νήματα άμεσης ανόρθωσης για ταχύτατη ανύψωση των γλουτών.
· Τα νήματα σχηματίζουν μ’αυτόν τον τρόπο ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει μηχανικά και υποστηρίζει τους ιστούς των γλουτών με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο