Επιλογή Σελίδας

Η φωτοθεραπεία είναι η πιο βραβευμένη, 100% φυσική θεραπεία ανάπλασης  προσώπου. Προσφέρει σημαντική ανανέωση στο δέρμα και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια. Η φωτοθεραπεία εκμεταλλεύεται το ευεργετικό φάσμα του φωτός, προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων και είναι εντελώς ανώδυνη. Ενισχύει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και την θρέψη του δέρματος και το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο ξεκούραστο, υγιές, νεανικό και λαμπερό. Κατά τη φωτοθεραπεία, το δέρμα απορροφάει τη φωτεινή ενέργεια και τη μετατρέπει σε κυτταρική ενέργεια με αποτέλεσμα τη διέγερση των ινοβλαστών και την αύξηση της ελαστικότητας.

Τα οφέλη της φωτοθεραπείας LED εξασφαλίζονται με μάσκες προηγμένης τεχνολογίας.

Υπάρχει ένα φως κατάλληλο για κάθε ανάγκη!

Κόκκινο φως: Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Μπλε φως: Το ιδανικό  φως για τη θεραπεία της ακμής, του εκζέματος και της ψωρίασης. Μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή του δέρματος, έχει χαλαρωτικές ιδιότητες και βοηθάει στις διαταραχές ύπνου.

Μωβ φως: Συνδυάζει τα οφέλη του κόκκινου και του μπλε φωτός. Έχει αντιγηραντική δράση, συσφίγγει τους ιστούς,ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει την ακμή και τονώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Κίτρινο φως: Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ μειώνει την ακμή και την ερυθρότητα.

Λευκό φως: Βελτιώνει την όψη του γερασμένου δέρματος και αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα της φωτογήρανσης.

Πράσινο φως: Το πιο κατάλληλο φως για τις δυσχρωμίες και τις υπερμελαγχρώσεις, ρυθμίζοντας και την παραγωγή μελανίνης.

Πριν την ενεργοποίηση της μάσκας φωτοθεραπείας, επιλέγεται το κατάλληλο χρώμα φωτός για τις δικές σας ανάγκες.

Η φωτοθεραπεία LED μπορεί να συνδυαστεί  και με άλλες θεραπείες, όπως nanopeeling ή microneedling, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους. Επίσης, χρησιμοποιείται και πριν από κοσμητικές θεραπείες, όπως μεσοθεραπείες προσώπου,  fractional Laser ή ραδιοσυχνότητες RF και μάσκες υδρογέλης.

Η φωτοθεραπεία LED είναι  μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο και ηλικία δέρματος, τόσο για κάποιον που χρειάζεται antiaging θεραπεία, όσο και για ακνεϊκές επιδερμίδες. Παρ΄όλα αυτά, η θεραπεία δεν ενδείκνυται σε άτομα με φωτοαλλεργία ή ασθενείς υπό αγωγή με φωτοευαίσθητα φάρμακα.

Ο χρόνος θεραπείας είναι 20 έως 30 λεπτά και συνήθως απαιτούνται 6με 8 συνεδρίες, 2 φορές την εβδομάδα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και διαρκούν χρόνια.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο