Επιλογή Σελίδας

To Mini Lift πρόκειται για ένα lifting μικρότερης έκτασης από το κανονικό, δηλαδή με πιο μικρή τομή μπροστά από το αυτί με στόχο την ανόρθωση του οβάλ του προσώπου και το ανώτερο τμήμα του λαιμού καθώς και την αφαίρεση του περιττού δέρματος.

Ενδείκνυται για :

· Ηλικές από 40-60 ετών
· Βαθιές ρυτίδες έκφρασης
· Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια
· Χαλάρωση του δέρματος με τα χρόνια ή μετά από απώλεια βάρους

Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία. Αφού ο γιατρός κάνει τον προεγχειρητικό σχεδιασμό στο πρόσωπο, γίνεται μια μικρή τομή μπροστά από το αυτί με σκοπό την αποκόλληση του δέρματος. Γίνεται η αφαίρεση της περίσσειας δέρματος τόσο ώστε να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Στα σημεία εισόδου γίνονται ράμματα, τοποθετούνται σωληνάκια παροχέτευσης και για την αποφυγή έντονου οιδήματος γίνεται μια ειδική επίδεση για τις πρώτες ημέρες. Δίνονται αντιβίωση και ήπια παυσίπονα για τον πόνο.Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά από 20-30 μέρες αφότου θα έχει υποχωρήσει το οίδημα.

Το minilift μπορεί να συνδυαστεί με στηρικτικά νήματα για την καλύτερη ανόρθωση και ανάδειξη του περιγράμματος του προσώπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο