Επιλογή Σελίδας

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η κυτταρίτιδα δεν σχετίζεται πάντα με τα παραπάνω κιλά καθώς πρόβλημα αντιμετωπίζουν ακόμη και πολύ αδύνατες γυναίκες.

Ο τρόπος ζωής συνδέεται άμεσα και κάνει την κυτταρίτιδα να εμφανίζεται στους γλουτούς, στους μηρούς, στις γάμπες, στην κοιλιά και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, ή και λόγοι ορμονικής διαταραχής. Τα αίτια επίσης που την προκαλούν, είναι η κακή αιμάτωση, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η υπερβολική χρήση αλκοόλ, αλλά και το στρες.

Τα πρώτα βήματα για την αντιμετώπισή της είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής, δηλαδή επαρκής κατανάλωση νερού, ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Έπειτα, μπορούμε να ενισχύσουμε περισσότερο την προσπάθεια καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με συγκεκριμένες θεραπείες από το επιστημονικό προσωπικό της Laserderm Academy.

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να ταυτοποιηθεί το στάδιο της κυτταρίτιδας, να ληφθεί το ιατρικό ιστορικό ώστε να αποκλείσουμε ορμονικές διαταραχές και στη συνέχεια να διεξαχθεί το πλάνο της θεραπείας.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να μειωθεί αισθητά με τη βοήθεια της επιστήμης, σε συνδυασμό όμως με ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής και άσκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο