Επιλογή Σελίδας

Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας, μη χειρουργική, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ. Αντιμετωπίζει την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού και λειαίνει τις ρυτίδες.
Όσο ο χρόνος περνά, το δέρμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Για το λόγο αυτό, η θεραπεία είναι κατάλληλη για πολλές ηλικίες. Πιο συχνά, η θεραπεία εφαρμόζεται σε ηλικίες των 30 ετών και άνω, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό και για πιο μικρές ηλικίες.
Με τη θεραπεία Profhilo ενεργοποιούνται 4 τύποι κολλαγόνου και ελαστίνης και ως αποτέλεσμα αυτών, αναπλάθεται και αναζωογονείται η επιδερμίδα. To Profhilo, εφαρμόζεται με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου ή του λαιμού. Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για τη βελτίωση της ελαστικότητας διότι δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο αλλά δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς.
Η θεραπεία Profhilo θεωρείται ως μία από τις καλύτερες θεραπείες αντιγήρανσης, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις.

Τι επιτυγχάνει η θεραπεία;
• Βελτιώνει την ποιότητα του ιστού
• Αναδομεί και ανορθώνει την επιδερμίδα
• Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του λαιμού
• Προσφέρει ενυδάτωση
• Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
• Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη

Ο μη επεμβατικός χαρακτήρας της θεραπείας, καθιστά την διαδικασία εφαρμογής εύκολη και ανώδυνη, μειώνοντας τον χρόνο και τον αριθμό των συνεδριών.
Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία Profhilo χρειάζονται δύο θεραπείες στο πρόσωπο κάθε 30 ημέρες, ενώ για το λαιμό συνιστώνται τρεις συνεδρίες.
Η θεραπεία Profhilo είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τα αποτελέσματα διαρκούν από 12-18 μήνες. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά μετά τον πρώτο μήνα και το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας και να αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο