Επιλογή Σελίδας

Επιθυμείτε λείανση των ρυτίδων, τόνωση και λάμψη του δέρματος μέσα σε 15 λεπτά χωρίς βελόνες, μηχανήματα και επεμβατικές τεχνικές;

Το PRX- T33 WIQO med είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πιστοποίηση CE, το οποίο προσφέρει ανώδυνη, αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή αισθητική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος.

Είναι ένα μη ενέσιμο προϊόν που προάγει τη δερματική βιοδιέγερση, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα καθώς συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο-οξικού οξέος. Επιπλέον, ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το PRX T33 διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεση λάμψη και σύσφιξη.

Η συνεδρία της θεραπείας του PRX T33 είναι αρκετά γρήγορη και ανώδυνη, καθώς δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται περίοδος αποθεραπείας και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του.

Μετά τη θεραπεία, εφαρμόζεται κρέμα αποκατάστασης του υδρολιπιδικού φιλμ, προστασίας και ενυδάτωσης του δέρματος. Η εφαρμογή του προϊόντος είναι μη ενέσιμη, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος οιδήματος. Για μία ολοκληρωμένη μονοθεραπεία PRX- T33 συνιστώνται 5 συνεδρίες κάθε 10-15 ημέρες, ενώ το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες αργότερα.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με εφαρμογή κατ’ οίκον ειδικού ορού γλυκολικού οξέος χαμηλού pH, κατάλληλου για όλους τους τύπους δέρματος.

Το PRX- T33 έχει ως αποτέλεσμα την ορατή λείανση των ρυτίδων, την έντονη σφριγηλότητα αλλά και λάμψη. Με άλλα λόγια, αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου χωρίς βελόνες! Μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνο του είτε με άλλες θεραπείες, όπως: Botox, Dermapen, μεσοθεραπείες, fillers κ.α. για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι ιδανικό για άντρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών που δεν προτιμούν τις επεμβατικές αισθητικές τεχνικές και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο