LaserDerm

LaserDerm

Υαλουρονικό Οξύ Εν Έτη 2017

  Είναι χωρίς αμφιβολία η αισθητική θεραπεία που προτιμάται περισσότερο από κάθε άλλη ο λόγος είναι γιατί είναι ανώδυνη, οικονομική και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται και από τον οργανισμό μας, ιδιαίτερα υδρόφιλη όμως με την πάροδο των χρόνων τείνει να μειώνεται η παραγωγή της.Είναι ένα συστατικό που συμβάλλει στην ενυδάτωση, ανάπλαση, στην επούλωση του δέρματος καθώς και βελτιώνει την εξωτερική του όψη.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το δέρμα επηρεάζεται από φλεγμονώδεις παράγοντες (ακμή), υπεριώδη ακτινοβολία (φωτογήρανση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, καφέ-κηλίδες, υπερκερατώσεις), θηλώματα, τραύματα (ούλες), ιογενή εξανθήματα (ανεμοβλογιά), ρυτίδες έκφρασης και στις μεγαλύτερες ηλικίες χαλάρωση του δέρματος. Οι ανωτέρω παράγοντες έχουν ως αποτέλεσμα να επηρεάζουν και την επιδερμίδα και το κυρίως δέρμα και να προκαλούν το αντίστοιχο αισθητικό πρόβλημα.

Lifting με Νήματα PDO: Ναι ή Όχι

Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από την επίδραση του χρόνου στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό μας, με τα σημάδια της χαλάρωσης κάποια στιγμή να γίνονται ορατά.Το χρονικό διάστημα αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι περισσότεροι στρέφονται σε διάφορες επίλογες για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, όπως το επεμβατικό lifting. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ευδιάκριτα, όμως το υψηλό κόστος αλλά και ότι χρειάζεται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας κάνει αυτή την επιλογή λιγότερο δημοφιλή.

Laser Επεμβάσεις

Laser αποτρίχωση:

Τα τελευταία χρόνια έχουν εισαχθεί στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας νέοι εξελιγμένοι μέθοδοι αποτρίχωσης με laser, που στοχεύουν στην απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα με ασφαλή, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Η laserderm academy εξειδικεύεται και στον τομέα της laser αποτρίχωσης, αφού οι συνεχείς εξελίξεις στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας καθιστούν αναγκαία την εφαρμογή των πιο σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων. Η εξειδικευμένη ομάδα δερματολόγων που συμπληρώνει το δυναμικό μας, θα προσαρμόσει ένα πλάνο θεραπείας για να καλύψει τις ανάγκες σας για αποτρίχωση αλλά και για να καλύψει τυχόν απορίες σας.

Προβλήματα ακμής σε ξηρές-λιπαρές επιδερμίδες

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα ακμής σε ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες, καθώς και με τη φροντίδα που απαιτούν αυτές. Οι δύο τύποι δέρματος που υφίστανται προβλήματα ακμής είναι κυρίως οι ανοιχτόχρωμες και οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Επίσης, άνθρωποι προικισμένοι με φυσικά ξηρό δέρμα αντιμετωπίζουν συχνά επαναλαμβανόμενες εξάρσεις φλεγμονών και ακμής και άνθρωποι με φυσικό λιπαρό δέρμα έρχονται αντιμέτωποι με μόνιμη χρώση του δέρματος μετά από ξεσπάσματα ακμής.

Καρκίνος του δέρματος: Οι 4 μορφές του σε φωτογραφίες

Όλες οι μορφές καρκίνου του δέρματος είναι ανησυχητικές, δεν είναι όμως όλες εξίσου επικίνδυνες. Η δερματική αλλοίωση μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, από την πλάτη και τα πόδια, έως τη μύτη και τα γεννητικά όργανα.
Θα πρέπει να κάνετε συστηματικά αυτοεξέταση στο σπίτι, ώστε να εντοπίσετε έγκαιρα αλλαγές σε μια ελιά ή ένα νέο εξάνθημα με παράξενη όψη και υφή.


Δείτε ποιες είναι οι υποκατηγορίες του καρκίνου του δέρματος μέσα από φωτογραφίες.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ TATTOO

Η τεχνολογία laser στις μέρες μας καθιστά δυνατή την εξάλειψη ή το ξεθώριασμα των περισσότερων τατουάζ - αλλά όχι όλων. Στο παρελθόν, τα τατουάζ αφαιρούνταν με χειρουργικά μέσα ή κάνοντας peeling με χημικές ουσίες, μέθοδοι που δημιουργούσαν ανεπιθύμητες ουλές στην περιοχή όπου εφαρμόζονταν.
Στη δεκαετία του 1980, κάνει την εμφάνισή του το nanosecond laser προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα χάρη στους μικροσκοπικούς παλμούς υψηλής ισχύος που εκπέμπει, αφαιρώντας έτσι περισσότερα χρώματα, με μικρότερο κίνδυνο καταστροφής του δέρματος.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Γνώριζες ότι......

το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και κατέχει ζωτικό ρόλο καθώς διακρίνει το ζεστό και το κρύο, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας και φυσικά προστατεύει τους μύες, τα οστά και τα εσωτερικά μας όργανα από μολύνσεις και ασθένειες. Αυτά όμως είναι μόνο η αρχή, αφού υπάρχουν τόσες ακόμη πληροφορίες για το δέρμα που δεν μπορούμε να τις φανταστούμε.
Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες:

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30