Για να μεταφερθεί σωστά το dna ή γενετικός κώδικας πρέπει να μεταφερθούν τα τριχοθυλάκια από ένα μέρος του σώματος σε ένα άλλο. Με το τρόπο αυτό θα συνεχίσουν ν’ αναπτύσσονται, όπως από την περιοχή από όπου και ελήφθησαν. Είναι μια επέμβαση απόλυτα ασφαλής με τα τριχοθυλάκια να μεταφέρονται από την Δότρια Περιοχή, η οποία συνήθως είναι το πίσω μέρος του κεφαλιού στην περιοχή που υπάρχει αραίωση ή δεν υπάρχουν και καθόλου μαλλιά.Υπάρχουν δύο ειδών τεχνικές για τη μεταμόσχευση μαλλιών.

FUE

Με τη μέθοδο εξαγωγής μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) πραγματοποιείται μεμονωμένη μεταφορά τριχοθυλακίων από τη Δότρια Περιοχή και μετεμφύτευσής τους στην περιοχή αραίωσης. Είναι μια ανώδυνη επέμβαση, καθώς δεν χρησιμοποιείται νυστέρι ούτε γίνεται κάποια τομή που μπορεί να αφήσει ουλή. Αυτή η τεχνική υπόσχεται γρήγορη ανάρρωση αφού δεν γίνεται κάποια τομή, αλλά και αισθητά αποτελέσματα μετά την επέμβαση.

Πιο κάτω από την εικόνα γίνεται μια περιγραφή της επέμβασης.

STRIP

Είναι και αυτή μια ανώδυνη επέμβαση με την διαφορά σε σχέση με τη τεχνική FUE, ότι γίνεται με αφαίρεση λωρίδας δερματικού κρυμνού. Έτσι τα τριχοθυλάκια διατηρούν άθικτη τη γενετική τους μορφή, κάτι που μας επιτρέπει να τα εμφυτεύσουμε στην περιοχή που επιθυμούμε. Η μετεγχειρητική θεραπεία είναι και αυτή ανώδυνη, αφού συνήθως δεν υπάρχει πόνος και αν υπάρχει μπορεί να αντιμετωπιστεί με κοινά παυσίπονα.

 

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30