Οι ''καφέ'' κηλίδες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γυναίκες. Το αντιαισθητικό αυτό φαινόμενο γίνεται πιο έντονο στη διάρκεια των διακοπών και μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.Το χειμώνα φαίνεται να υποχωρούν, αλλά το καλοκαίρι κάνουν πάλι την εμφάνισή τους.

Η ηλιακή ακτινοβόλια κυρίως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να επηρεάσει το δέρμα με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι καφέ κηλίδες.

                          

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ

Λόγω της συσσωρευμένης μελανίνης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και στην βάση των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος, παράγονται λεπτές αρχικά και πιο συμπαγείς στην συνέχεια πλάκες-σμήγματα με χαρακτηριστική μαύρη ώχρα ή καφέ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις.
 
Η συνεχής διαστολή των αγγείων στην ευαίσθητη περιοχή ενισχύει την παγίωση του σμήγματος, δίνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική αίσθηση ότι το δέρμα «κολλάει». Παρόλο που δεν υπάρχει επικινδυνότητα για την υγεία, εντούτοις η έκταση των σημαδιών αυτών μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις στο δέρμα μας. 


ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με υπερσύγχρονα laser εξαλείφουμε τις κηλίδες σε μεγάλο ποσοστό μέσα σε 3 μήνες. Ειδικοί αναπλάθουν το καταπονημένο δέρμα και τα αποτελέσματα είναι ορατά απ τις πρώτες συνεδρίες.
 
Ορισμένα μήκη κύματος του φωτός και ραδιοσυχνότητες επικεντρώνονται επιλεκτικά ακριβώς στα σημεία δημιουργίας των βλαβών χωρίς να καταστρέφουν τον περιβάλλοντα υγιή ιστό. 

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30