Ολοένα και πιο γνώστη γίνεται η μη επεμβατική τεχνική μείωσης του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδος η οποία είναι ιατρικά τεκμηριωμένη ως προς την ορθή χρήση της τεχνολογίας του ψύχους, στοχεύοντας στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Όπως αναφέρθηκε η διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Πως λειτουργεί η κρυολιπόλυση; 

Είναι μια ιατρική μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, περίπου έως -9 °C, η οποία βοηθά το λίπος να διασπαστεί. Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι ορατά σε βάθος χρόνου και συγκεκριμένα μετά από 1 με 2 μήνες

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεραπεία που βασίζεται στο μηχανισμό της ψύξης. Τα λιποκύτταρα του υποδόριου ιστού καταστρέφονται μια για πάντα, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί του δέρματος και δίνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η κρυολιπόλυση δρα άμεσα με αποτέλεσμα την ψύξη λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών του τοπικού πάχους και κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα, τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας για πάντα με φυσική διαδικασία. Τα νεκρά λιποκύτταρα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος, οδηγώντας στη βαθμιαία μείωση του πάχους του στρώματος τους λίπους.Αυτό γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι περιοχές του σώματος που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος, όπως είναι οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά το λεγόμενο «σωσίβιο», η μέση και η εσωτερική πλευρά των γονάτων. 

Πως γίνεται η θεραπεία τις Κρυολιπόλυσης και πόση ώρα διαρκεί; 

Πρώτα απ όλα είναι απαραίτητη η εκτίμηση από δερματολόγο οποίος κάνει την εκτίμηση, τις απαραίτητες μετρήσεις και την καθοδήγηση στην τοποθέτηση των κεφαλών.Δεν απαιτείται κάποια αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών μεμβρανών. Η αναρρόφηση των κεφαλών δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα τραβήγματος και πίεσης ενώ η αίσθηση ψύχους φεύγει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.Η θεραπεία διαρκεί από 45 λεπτά μέχρι 1 ώρα ενώ ο πελάτης θα πρέπει να είναι ξαπλωμένος.

 

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30