Η τεχνική τοποθέτησης των νημάτων είναι μια πολύ ήπια επεμβατική μέθοδος, για «ανόρθωση» και σύσφιξη του προσώπου, λαιμού, στήθους, κοιλιακής χώρας, περιοχής ομφαλού, έσω-εξώ μηρών, βραχιόνων, καθώς και άλλων σημείων του σώματος όπου υπάρχει χαλάρωση δέρματος με τη τοποθέτηση λεπτών νημάτων, δημιουργώντας πλέγματα στις αντίστοιχες περιοχές. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των υλικών αντικαταστάθηκαν τα παλαιότερα μη απορροφήσιμα νήματα, με απορροφήσιμα και έτσι δεν υπάρχει η αντίδραση του ξένου σώματος στον οργανισμό.

Νήματα PDO-βελτίωση χαλάρωσης δέρματος

Τα νήματα PDO αποτελούνται από ειδικό απορροφήσιμο υλικό (πολυδυοξανόνη) σαν αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των απορροφήσιμων ραμμάτων. Η εισαγωγή τους γίνεται με ειδικά σχεδιασμένες βελόνες-οδηγούς ατραυματικές, κατόπιν οι οδηγοί αφαιρούνται και παραμένουν τα νήματα. Γίνεται τοποθέτηση περίπου 30-50 νημάτων διατεταγμένα σε πλέγμα για να υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου ή του σώματος. Η καλύτερη τεχνική είναι όταν οι βελόνες-οδηγοί εισέρχονται στο υποδόριο να πλέκονται μεταξύ τους, ώστε να σχηματίσουν ένα ''πλεγμένο'' πλέγμα.

Συνεδρία

Οι συνεδρίες έχουν συνήθως διάρκεια από 30-45 λεπτά και δεν υπάρχουν παρενέργειες αμέσως μετά. Ήπιο άλγος-μελανιές είναι σπάνια και μειώνεται η πιθανότητά τους με ψυχρές κομπρέσες και ειδικός χειρισμός πριν την επέμβαση.Τα νήματα μέχρι να απορροφηθούν από τον οργανισμό έχουν διάρκεια ζωής 120-180 ημέρες.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ακόμα και από τις πρώτες συνεδρίες. Όσο προχωράει η θεραπεία τόσο το αποτέλεσμα θα είναι και πιο έντονο. Η λήξη των θεραπειών γίνεται περίπου στον 1 με 1,5 χρόνο.

Νήματα COG-ανάρτηση lifting δέρματος

Οδοντωτά νήματα PDO που σκοπό έχουν να ''γατζώνονται'' στο υποδόριο λίπος κάτω από το κυρίως δέρμα, ώστε να σηκώνουν και να σταθεροποιούν προς τα πάνω το χαλαρό δέρμα δίνοντας μια ανόρθωση φρυδιών, παρειών, ρινοπαρειακών αυλάκων, περιγράμματος προσώπου, λαιμού και στήθους. Τα COG νήματα σταθεροποιούνται με ειδικές τεχνικές στην περιοχή της φαβορίτας-ωτός.

 

Νήματα PDO

To peeling ή αλλιώς δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο.Με το υπερσύγχρονο μηχάνημα  ECO-PEEL επιτυγχάνεται η αφαίρεση της κερατίνης στιβάδας του δέρματος με ελάχιστη μόνο διάσπαση του χαμηλότερου μέρους της επιδερμίδας ή της βασικοκυτταρικής στοιβάδας.

Το ECO-PEEL εφαρμόζοντας σημειακά, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση, ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.Η ρυθμιζόμενη ένταση δίνει ελεγχόμενο αποτέλεσμα,είναι απλό στην εφαρμογή και δεν επηρεάζει καθόλου τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Για ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα απαιτείται συνεδρίες 4 με 8 το χρόνο αναλόγως και την γνωμάτευση του ιατρού.Τα αποτελέσματα που έχουμε απο την δερμοαπόξεση μικροκρυστάλλων είναι τα εξής:

  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση
  • Απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας
  • Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών
  • Μείωση των ουλών ακμής
  • Καθαρό πρόσωπο και βελτίωση της υφής του

                                                           

Tο υαλουρονικό οξύ είναι η θεραπεία που φαίνεται ότι επιλέγεται συστηματικά από τις γυναίκες στη χώρα μας. Πρόκειται για ενέσιμα εμφυτεύματα τα οποία εγχύονται ενδοδερμικά και στόχο έχουν να βελτιώσουν ή να διορθώσουν ατέλειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η λέξη οξύ παραπέμπει στο οξύ που γνωρίζουμε από την καθημερινότητά μας, όμως το υαλουρονικό οξύ δεν είναι κάτι τέτοιο και η ονομασία του αυτή απευθύνεται μόνο στον βιοχημικό τύπο της ουσίας. Είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών και σε όλους τους τύπους ιστών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία, αφού προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας στα σημεία εφαρμογής. Χορηγείται σε ενέσιμη μορφή και είναι ένα ελαστικό διάφανο gel, το οποίο εγχύεται μέσα στους ιστούς, κάτω από την επιδερμίδα γεμίζοντας έτσι τις ρυτίδες των χειλιών, γύρω από το στόμα, αλλά δίνοντας και όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη.

υαλουρονικό οξύ

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30