Είναι δυνατή η αντιμετώπιση όλων των χρωμάτων τατουάζ

Αφαίρεση Τattoo

Η αφαίρεση tattoo είναι μια εφαρμογή, η οποία έχει αυξημένη απήχηση στις μέρες μας. Οι λόγοι μπορεί να είναι καθαρά επαγγελματικοί (υποψήφιοι σε στρατιωτικές σχολές-αστυνομία-λιμενικό, αεροσυνοδοί), αλλά και κοινωνικοί. Πολλές φορές όμως, το ίδιο το άτομο το μετανιώνει κάποια στιγμή στη ζωή του ή και αμέσως μετά την εφαρμογή, εάν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν.

Με τα εξελιγμένα μέσα που διαθέτουμε η αφαίρεση tattoo γίνεται μια τυπική διαδικασία, καθώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε χρώμα και μέγεθος, οποιοδήποτε μελάνι και αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Η διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ είναι σχεδόν ανώδυνη, με τη χρήση τοπικών αναισθητικών κρεμών και ψυχρού αέρα, έτσι μειώνεται ο πόνος, οι κρέμες εφαρμόζονται μια ώρα περίπου πριν την επέμβαση.

Με τα εξελιγμένα Q-SWITCH LASER, τα πλέον εξειδικευμένα laser για την αφαίρεση των tattoο που κονιορτοποιούν τη χρωστική που απορροφάται από τον οργανισμό και με τη σωστή μετεπεμβατική φροντίδα (χρήση τοπικών αντιβιοτικών και επουλωτικών κρεμών), δεν υπάρχουν παρενέργειες σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, όπου παρατηρούνται υπερτροφικές-ατροφικές ουλές-χηλοειδή.

Απαιτούνται θεραπείες που επαναλαμβάνονται κάθε ένα με δύο μήνες, μέχρι να διαλυθεί η χρωστική των tattoos, αυτό εξαρτάται από την ποσότητα, το βάθος και τη χημική σύσταση της χρωστικής.

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30